2 Ocak 2014 Perşembe

Skagen Saat Modelleri Ve Fiyatlar

1989 senesinde Henrik ve Charlotte Jorst araciligiyla kurulan Skagen, ismini Danimarka'da yer alan ufak bir sahil köyünden alir. Danimarka'nin estetik tutkusunu yansitmayi planlayan, sadelige ve el emegine önem sunmak buna benzer 2 mühim basit üst kismina kurulmustur. Sofistike dizaynlari islevsel özelliklerle renklendiren Skagen, en Kolay ürünü kalan Klassik'te dahi mümkün oldugunca birçok fonksiyonu, mümkün oldugunca bunu detaylarla müsterilerine sunmaktadir.



Eger bir süre aracina mevduat yapacaksaniz, Kolay fonksiyonlari en Kolay detaylarla, en ince ayrintilarla istiyorsaniz, bu model tam sizlere gore. Kolay dizayni güzel ötesi bir isçilikle birlestiren bu yalin model, basitligin ne gibi garip olabilecegini gözler önüne seriyor.

Skagen Saatleri

Zarif kadınlar amacıyla tasarlanmış, sert kasalı, fakat bir o gibi hafif bir model segmenti Perspektiv olarak adlandıran saatleridir.. Skagen'in eon önemli noktasından bir tanesi saatlerin tamamen özel olması. anahtar noktalarından bir tanesini sunuyor Skagen bu - modeliyle sahiden . 6-7 değişik rengiyle edinebileceğiniz bu saati Danimarka tasarım estetiğinin geldiği bitiş noktalardan biri olarak tanımlayabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder