5 Ocak 2014 Pazar

Clerc'in Dalış Saatleri

1874'ten bugüne kraliyet amaçlı derlenmiş yeni sezon modelleri de içerir zengin bir - geçmişine - Clerk Géne-'nin"  harika saatler yaratma tutkusu "  nesilden nesile aktardığı değer biçilmez mirasını oluşturuyor. Sanatıyla yenilikçi buluşları birleştiren Clerk Géneve kreasyonları sade bir prensibin takipçisi: "yaratıcılık".



Üç ayrı koleksiyondan meydana iştirak eden Clerc yeni sezon modelleri ek olarak birçok geleneksellik ile özdeşleşmiş bitiş teknolojisi faydalanarak üretilmiştir. Hydroscaph modeli lüks bitiş bilişim - dalış öğelerini kapsamaktadır. Cerçeveyi kilitleyen birçok özel bir sistemi var ki, bu dalış güvenliği amaçlı birçok mühimdir. Yenilikçilik yardımıyla Clerc saatlerinin kasası 78 ile 103 ayrı parçadan oluşmaktadır. Hepsinden önemlisi tutkulu - merak ile üretilmişlerdir - günümüzün çağdaş çizgilerini taşımaktadır.


Clerc Saatlerinin Avantajları

Clerc'in en ikonik koleksiyonlarından biri kalan Hydroscaph, 103 parçadan meydana iştirak eden komplike kasasıyla - dünyasında ayrıcalıklı bir yere . Otomatik mekanizmalı Hydoscaph'ın en hayret verici özelliklerinden biri de kendisinin ekseni çevresinde dönen - kilitlenebilen bezeli. Otomatik helyum valfi ve1 . 000 metresu geçirmezlik özelliklerinin yakınında basınca dayanıklı 4 mm kalınlığında safir bir - ile donatılan Hydroscaph, her parçasında çok yüksek teknolojiyi farkettiriyor. Sekizgen - kareyi harika bir dairede buluşturan rose gold bezeli, ultra okunabilir kadranı, esnek kayışlarıyla estetik - konforu beraber sunan Hydroscaph eşsiz bir dalış saati.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder