29 Aralık 2013 Pazar

Saatlerde Garanti ve Bilinmesi Gerekenler

Saat alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında en önemli husus garanti hususudur. Alacağımız tüm ürünlerde aramamız gerektiği gibi saat alırken de garantili olmasına son derece dikkat etmeliyiz. Sahteciliğin hızla arttığı günümüzde insanların kandırılmaması için en önemli ayırıcı husus garanti belgesidir ve kesinlikle aranmalıdır.

Garantili Saatler

Saatlerde Garanti Belgesi

Kaliteli bir markanın saatini aldığınız zaman yanında mutlaka garanti belgesi sunulur. Minimum 2 senelik garanti mecburidir. Markalar, saatlerinin kalitesinden eminler ise bu tip garanti belgelerini hiç çekinmeden verirler. Tabi ki saatleri tedarik edeceğiniz merkezler de son derece önemlidir. Diplomalı ve modern saatçilerden tedarik gerçekleştirdiğiniz takdirde sahteciliğe kurban gitmek gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Garanti belgesi kapsamında bulunan saatler, herhangi bir problem çıkması durumunda firmanın yetkili servisi tarafından alınır ve kısa süre içerisinde sizlere iade edilir. Ancak unutulmaması gereken bir husus var. Satın aldığınız saatlerde garanti belgesi ile birlikte mutlaka fatura kesilmesini de isteyin. Böylelikle herhangi bir problem durumunda yetkili mağazaya karşı sıkıntı yaşama gibi bir durumunuz söz konusu olmayacaktır.

1 yorum:

  1. Ben hiç denk gelmedim daha saatler'de garantiye aldığım saatlerden kaynaklanıyor herhalde :)

    YanıtlaSil