9 Şubat 2014 Pazar

Sevilen Diesel Bayan Saatleri

Tekrar farklı bir yazı ile birlikteyiz. Siz değerli okuyucularımıza saat modelleri ve saat markaları konusunda en doğru bilgileri vermek istiyoruz. Bu yazımızda en çok sevilen ve tercih edilen Diesel saatleri hakkında sizlere bilgi vermek istiyoruz. Bu sayede saat seçimi yaparken daha doğru ve kolay bir tercih yapmış olursunuz. Diesel genç yaşlı bütün herkes tarafından kullanılan bir markadir. Başta saat olmak üzere aksesuar ve giyim konusunda kendini kanıtlamış bir firmadır Diesel.



Diesel Bayan Kol Saatleri

Diesel saat konusunda bayanlara özel ve farklı saatler sunmaktadır. Bu yazımızda sizlere göstermek istediğimiz bir kaç model var. Üstte gördüğünüz model gündelik hayatınızda rahatça kullanılabilen bir saat modelidir. Kordonda bulunan detaylara dikkatinizi çekmek istiyoruz. Bu saatte 02-03-04 detayları diğer saatlerde olduğu gibi mevcuttur. Diesel tarafından bu detaylar çoğu yeni modellerde kullanılmaktadır. Farklı bir renk olan bu saatin tahmini satış fiyatı 400 Türk Lirası civarındadır.


Üstteki modeldeki rengi beğenmeyenler için o modelin siyahını göstermek istiyoruz sizlere. Siyah ve gri renk tonlarının ağırlıkta olduğu bu saat modelide diğer model gibi çok zarif bir modeldir. Aynı şekilde bu saat modelinede 400 Türk Lirası vererek sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder